حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتي در گردهمايي گردهمايي طلاب استان هاي تهران و البرز مقيم حوزه علمیه قم که در مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) قم برگزار شد با اشاره به لزوم خلق حماسه سیاسی و حضور حداکثری در انتخابات و انتخاب اصلح، گفت: ولي فقيه معصوم نيست، اما حجت است؛ ما در انتخابات بايد طبق شاخص هایی که مقام معظم رهبری تبیین کرده اند، عمل کنيم و شخصي که ويژگي هاي لازم را داشته باشد، انتخاب نماییم.
وي همچنين با اشاره به جايگاه ولايت فقيه، اظهار داشت : در تمام کشورهاي دنيا به نوعی ولايت وجود دارد تا وقتي به بن بست مي رسند، کسي باشد که حرف آخر را بزند؛ در کشور ما اين مسئوليت بر عهده ولي فقيه است.
رییس ستاد اقامه نماز کشور در ادامه با استناد به آياتی از قرآن، خواندن نماز را "تشکر از نعمت هاي خداوند"، "جمع همه کمال ها در نماز و انسان ساز بودن آن" و " ذکر خدا بودن نماز" دانسته و گفت : علت اين که بعضي نماز مي خوانند، اما مرتکب فساد و فحشاء مي شوند اين است که نماز ناهي از فحشاء است نه مانع از فحشاء.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی با تاکید بر این که نماز کارخانه آدم سازي است، چون همه کمالها در آن جمع شده است، ابراز داشت: نماز حداقل 130 پيوند با عبادات ديگر دارد و کمالي وجود ندارد که در نماز نباشد.
رییس ستاد اقامه نماز، دانستن اهمیت ارزش عمر، استفاده از ايام تعطيلات و دوري از مدرک گرايي را از مهمترين عوامل پيشرفت طلاب دانسته و یادآور شد: مباحثه روزانه تفسير براي طلاب بسيار مفيد و با اهميت است و اين کار در موفقیت تبليغ مؤثر خواهد بود .
این مفسر قرآن کریم، تبليغ را دو نوع برشمرد و گفت : "تبليغ ساده" از همان روز اول بهتر و امکان پذير است. اما در "تبليغ فني" طلبه بايد فقيه در دين باشد و به تمام چيزهايي که يک مبلغ به آن نیاز دارد، دست يافته باشد.
وی، "مورد نياز بودن مطالب"، " مختصر بودن" و "استفاده کامل از قرآن و تفسير در تبليغ" را از مهمترين عوامل جذب مردم به ویژه جوانان عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر انواع فساد، شبهه، ماهواره و ... براي به انحراف کشاندن جوانان وجود دارد و طلاب و روحانیون باید جوانان را در مقابل این هجمه ها واکسینه کنند.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی همچنین با اشاره به لزوم هم اندیشی طلاب و فضلاء، گفت: گردهمايي طلاب وقتي مفيد و مثمر ثمر خواهد بود که داري نتيجه باشد
رییس ستاد اقامه نماز در پایان یادآور شد: در حال حاضر شرايط براي طلاب بسيار مناسب است و بايد از اين فرصت ها نهايت استفاده را ببرند.